Alkalmazásfejlesztés

Jelenlegi hely

A szolgáltatás rövid leírása

Az Informatikai Igazgatóság alkalmazás fejlesztési tevékenysége keretében egyedi igények alapján készít informatikai alkalmazásokat, kínál webes megoldásokat funkcionálisan és volumenében igen széles spektrumon.  

A szolgáltatás működése

A fejlesztéseket az igény felmerülésétől, a specifikáció elkészítésén át az éles üzemi átadásig az Igazgatóság munkatársai koordinálják, az ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve, folyamatos konzultációkon keresztül. Abban az esetben is állunk rendelkezésre, amennyiben a megvalósítást nem Igazgatóságunk végzi, munkatársaink az igény megfogalmazásában, koncepcionálásban, esetleges beszerzési eljárás koordinálásában is segítséget nyújtanak.

Az általunk fejlesztett alkalmazások üzemeltetését mind hardver, mind alkalmazás szinten mi végezzük, illetve a továbbfejlesztési igényeket is kezeljük.

A szolgáltatás igénybevétele

A felmerült igényekkel kapcsolatban közvetlenül az Igazgatóságunk Fejlesztési Csoportja a fo@liststerv.pte.hu email címen, vagy Ügyfélszolgálatunk kereshető meg a szokásos elérhetőségeken. Az átadott alkalmazások használata közben felmerült problémákkal kapcsolatos bejelentéseket Ügyfélszolgálatunk várja a nap 24 órájában.

További információk, tájékoztatók

Az alábbiakban bemutatjuk néhány korábban elkészült alkalmazásunkat:

  • Adatvédelmi nyilvántartó alkalmazás: A GDPR és az azzal összhangban álló új PTE adatvédelmi szabályozás bevezetése kapcsán, az abban előrírt adatvédelmi törzskönyvek nyilvántartására, adatvédelmi állásfoglalások, ajánlások, tájékoztatók elérésére szolgáló fejlesztés.
  • Egészségügyi rendszerek jogosultság kezelő alkalmazás: A Klinkai Központ betegdokumentációs informatikai rendszereihez történő hozzáférés igénylő, a hozzáférési folyamatot kezelő és nyilvántartó alkalmazás. 
  • Foglalkozás Egészségügyi és Munkahigiénés Központ időpont foglaló alkalmazás: A PTE dolgozói számára a kötelező egészségügyi felülvizsgálatok nyilvántartására, beutalására és időpont foglalására szolgáló alkalmazás.
  • Hír- és körlevél küldő alkalmazás: PTE belső hír- és körlevelek összállítására, ütemezett küldésére szolgáló alkalmazás, mely online elektronikus kapcsolattal biztosítja a központi törzsadatokból az aktuális dolgozói és hallgatói törzsek, valamint egyedi listák alapján a címzett adatok beemelését, a körlevél funkcióban egyedileg definiált változók betöltési lehetőségével és használatával.
  • Klinikai Központ szakképzés nyilvántartó: A PTE Klinikai Központ Ápolási Igazgatósága középfokú egészségügyi szakképzéseinek adminisztrálását támogató alkalmazás.
  • Új Nemzeti Kiválóság Program pályáztató alkalmazás: A PTE Új Nemzeti Kiválóság Programjának elektronikus pályáztatását lehetővé tevő, a pályázat teljes élettartamát és folyamatát lefedő alkalmazás.

 

Pécsi Tudományegyetem

H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500
 info@pte.hu