PTE Office365

Jelenlegi hely

 

A Pécsi Tudományegyetem aktív jogviszonnyal rendelkező munkatársai és hallgatói automatikusan hozzáférést kapnak a Microsoft Office 365 rendszerhez. Amennyiben szeretné a rendszer szolgáltatásait igénybe venni, akkor nincs más dolga, mint a https://login.microsoftonline.com/ címen bejelentkezni egyetemi azonosítójával.

 

Dolgozói/Oktatói Office 365 hozzáférés

A felhasználói azonosítót minden esetben a PTE-s loginnév@tr.pte.hu (EHAkód@tr.pte.hu, Neptunkód@tr.pte.hu) formátumban kell megadni a bejelentkezés során.

A program keretében – egyebek mellett - lehetősége van a Microsoft Office szoftverek letöltésére, valamint az 5TB méretű OneDrive tárhely használatára

Figyelem! Aktív dolgozói jogviszony megszűnése esetén a hozzáférés előzetes tájékoztatás nélkül, automatikusan törlésre kerül. Ebben az esetben az online tárolt adatok is törlésre kerülnek, így kérjük jogviszonyának megszűnése előtt mindenképpen készítsen mentést azokról!

 

Hallgatói Office 365 hozzáférés

A hallgatói jogviszony Neptun rendszerben történő aktiválása után az Office 365 hozzáférés 48 órán belül elkészül.

A hallgatói azonosítót minden esetben EHAkód@tr.pte.hu vagy neptunkód@tr.pte.hu formátumban kell megadni a bejelentkezés során.

Azon hallgatók akik EHA és Neptun kóddal is rendelkeznek, EHA kódjukat használják az azonosításhoz, ahogy a Neptun belépéshez is.

A program keretében – egyebek mellett – lehetősége van a Microsoft Office szoftverek letöltésére, valamint az 5TB méretű OneDrive tárhely használatára.

Figyelem! Aktív hallgatói jogviszony megszűnése esetén a hozzáférés előzetes tájékoztatás nélkül, automatikusan törlésre kerülhet. Ebben az esetben az online tárolt adatok is törlésre kerülnek, így kérjük jogviszonyának megszűnése előtt mindenképpen készítsen mentést azokról!

 

Amennyiben kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal Ügyfélszolgáltunkhoz, illetve olvassa el tájékoztatónkat: Az Office 365 bemutatása  

 

 

Az Office 365 rendszer használatához további segítséget az alábbi linkeken talál:

Magyar nyelvű oldal:

https://support.office.com/hu-hu/article/Office-365-Oktat%C3%B3k%C3%B6zpont-396b8d9e-e118-42d0-8a0d-87d1f2f055fb?omkt=hu-HU&ui=hu-HU&rs=hu-HU&ad=HU

Angol nyelvű oldal:

https://support.office.com/en-us/article/Office-365-basics-video-training-396b8d9e-e118-42d0-8a0d-87d1f2f055fb?omkt=en-US&ui=en-US&rs=en-US&ad=US
 

Pécsi Tudományegyetem

H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500
 info@pte.hu