TEAMS

Jelenlegi hely

Kedves Látogatónk!

Az Egyetem minden polgára számára az Office 365 programcsomag részeként elérhető a Microsoft Teams alkalmazás. Tekintettel arra, hogy Egyetemünkön a felsőfokú oktatásban és a köznevelésben is ezzel támogatjuk a távoktatást, csoportmunkát, ezért ezen az oldalon összefoglaljuk a kapcsolódó információkat, tudnivalókat és elérhetővé tesszük a segédleteket. Az oldal tartalmát folyamatosan frissítjük az új információkkal.

Az alkalmazással kapcsolatban felmerülő problémákat, kérdéseket írásban a teams@pte.hu e-mail címre várjuk. (Kérjük, hogy részletes hiba-, vagy igényleírást legyenek kedvesek küldeni, illetve a hatékonyabb megoldás érdekében mindenképpen csatoljanak képernyőképet.)

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre kaphat választ telefonon is a PTE- folyamatosan frissülő - Microsoft Teams támogató vonalán, a 20007-es melléken.

 

Telepítés, rövid ismertető

A szolgáltatás elérhető az Office 365 webhelyen online módon, illetve Windows rendszerű számítógépre, és Android vagy iOS operációs rendszert használó mobileszközre (telefon, tablet) alkalmazásként telepítve is.

Bejelentkezni online a https://teams.microsoft.com címen lehet egyetemi felhasználói azonosítóval. A felhasználói azonosítót minden esetben a PTE-s loginnév@tr.pte.hu (EHAkód@tr.pte.hu, Neptunkód@tr.pte.hu, egyes esetekben felhasználóinév@tr.pte.hu) formátumban kell megadni a bejelentkezés során

A telepítési útmutatókat az alábbi linkeken tekintheti meg és töltheti le:

Magyar, angol és német nyelvű ismertetők az alábbi hivatkozásokon találhatók:

Oktató anyagok, útmutatók:

Az alábbi linkeken olyan videókat, hanganyagokat és egyéb útmutatókat találhatnak, melyek segítségükre lehetnek a Microsoft Teams alkalmazás használatában.

Oktató videók:

Útmutatók:

 

Újdonságok és Gyakran Ismételt Kérdések:

 

Fejlesztések:

Pécsi Tudományegyetem

H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500
 info@pte.hu