TEAMS

Jelenlegi hely

Kedves Látogatónk!

Az Egyetem minden polgára számára az Office 365 programcsomag részeként elérhető a Microsoft Teams alkalmazás. Tekintettel arra, hogy Egyetemünkön a felsőfokú oktatásban és a köznevelésben is ezzel támogatjuk a távoktatást, csoportmunkát, ezért ezen az oldalon összefoglaljuk a kapcsolódó információkat, tudnivalókat és elérhetővé tesszük a segédleteket. Az oldal tartalmát folyamatosan frissítjük az új információkkal.

Az alkalmazással kapcsolatban felmerülő problémákat, kérdéseket írásban a teams@pte.hu e-mail címre várjuk. (Kérjük, hogy részletes hiba-, vagy igényleírást legyenek kedvesek küldeni, illetve a hatékonyabb megoldás érdekében mindenképpen csatoljanak képernyőképet.)

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre kaphat választ telefonon is a PTE- folyamatosan frissülő - Microsoft Teams támogató vonalán, a 20007-es melléken.

 

Telepítés, rövid ismertető

A szolgáltatás elérhető az Office 365 webhelyen online módon, illetve Windows rendszerű számítógépre, és Android vagy iOS operációs rendszert használó mobileszközre (telefon, tablet) alkalmazásként telepítve is.

Bejelentkezni online az o365.teams.pte.hu címen lehet egyetemi felhasználói azonosítóval. A felhasználói azonosítót minden esetben a PTE-s loginnév@tr.pte.hu (EHAkód@tr.pte.hu, Neptunkód@tr.pte.hu, egyes esetekben felhasználóinév@tr.pte.hu) formátumban kell megadni a bejelentkezés során

A telepítési útmutatókat az alábbi linkeken tekintheti meg és töltheti le:

Magyar, angol és német nyelvű ismertetők az alábbi hivatkozásokon találhatók:

Oktató anyagok, útmutatók:

Az alábbi linkeken olyan videókat, hanganyagokat és egyéb útmutatókat találhatnak, melyek segítségükre lehetnek a Microsoft Teams alkalmazás használatában.

Oktató videók:

Útmutatók:

 

Újdonságok és Gyakran Ismételt Kérdések:

 

Fejlesztések:

Pécsi Tudományegyetem

H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500
 info@pte.hu