Hírlevél szolgáltatás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) Informatikai Igazgatóság (IIG) egyedi fejlesztésű központi hírlevél szolgáltatása lehetőséget biztosít a szervezeti egységek számára, hogy a PTE-n belül, megadott címlistára formázott linkeket és képeket is tartalmazó elektronikus hírlevelet (email-t) küldjenek.

A hírlevél küldés tárgyi hatálya kiterjed az IIG által üzemeltett központi hírlevél szolgáltatás keretében küldött valamennyi hírlevélre, személyi hatálya kiterjed a PTE-vel közalkalmazotti jogviszonyban, munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban, valamint hallgatói jogviszonyban álló minden személyre.

Hírlevél igényt kizárólag az IIG Ügyfélszolgálat elektronikus bejelentő rendszerében, (https://sm.pte.hu) az erre a célra rendszeresített űrlap kitöltésével lehet beadni. Az igény beadásáért az Igénylő a felelős. Igénylő e-mail címének megadása kötelező, mely kizárólag egyetemi e-mail cím (xy@pte.hu, xy@abc.pte.hu) lehet.

Szolgáltatásgazda hallgatói és dolgozói címlistát tud biztosítani a hírlevél küldéshez. A hallgatói és dolgozói címlista a PTE munkaügyi és oktatási rendszerében található adatokból származik, az adatok hiánytalanságáért és helyességéért Szolgáltatásgazda nem vállal felelősséget.

A hírlevél igénylés részletes tájékoztatása elérhető a PTE_hirlevel_igenyles_Eljarasrend_20180409.pdf című dokumentumban.