VPN igénylés

Jelenlegi hely

Tisztelt Munkatársak!

Amennyiben otthoni munkavégzés céljából csoportos VPN igénylést szeretnének kezdeményezni, akkor az Informatikai Igazgatóság ügyfélszolgáltatára küldött, vezető jóváhagyásával ellátott elektronikus levélben kérjük az alábbi adatokat megadni:

  • Elérni kívánt rendszerek neve, vagy VPN megnevezése
  • Szerverezeti egység  megnevezése
  • Név
  • EHA/NEPTUN kód

Az igényléshez használható táblázat tölthető ezen a linken. (táblázat elérhetősége törölve 2020.04.16.)

A visszaigazolás során az Informatikai Igazgatóság munkatársai tájékoztatják a szervezeti egység vezetőt, vagy általa megbízott kapcsolattartót azzal kapcsolatban, hogy mely VPN profilokhoz kaptak hozzáférést, ugyanis a különböző rendszerek elérését különböző VPN profilokkal tudjuk biztosítani. Ezek használatához, beállításához az alábbi linken található részletes információ:

https://kancellaria.pte.hu/szervezet/informatikai_igazgatosag/vpn

Probléma, további támogatás igénye esetén kérem keressék ügyfélszolgálatunkat:

24 órás telefonos Help Desk - mellék: 36006; *0006, 60006, +36302988710,  e-mail: sd@pte.hu

Frissítés! (2020.04.16)

Tekintettel a körülmények normalizálódására a csoportos VPN igénylés lehetőségét 2020.04.16-án megszüntetjük. A továbbiakban a megszokott eljárási rend lép ismét érvénybe, mely szerint az https://sm.pte.hu oldalon lehetséges egyéni VPN igénylést leadni. Az űrlap nyomtatása és felettes vezetővel történő aláírása továbbra is feltétele a VPN hozzáférési jogosultság megadásának. Amennyiben ez akadályokba ütközik, úgy ennek indoklását kérjük az Informatikai Igazgatóság ügyfélszolgálatára emailben eljuttatni, illetve a VPN igénylés jóváhagyása a felettes vezetőtől kell érkezzen szintén emailben, hivatalos, egyetemi postafiókból küldve.

Pécsi Tudományegyetem

H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500
 info@pte.hu