e-Medsolution informatikai oktatás

Jelenlegi hely

Tisztelt Klinikai Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az e-Medsolution informatikai oktatás határozatlan ideig szünetel. Lehetőség van az oktatás helyettesítéseként a tananyagot online módon elsajátítani és vizsgát is tenni.

A tananyagot elektronikus formában az alábbi linkeken érheti el modulokra bontva.

https://kancellaria.pte.hu/sites/kancellaria.pte.hu/files/files/IIG/Medikai_segedlet/diagnle.docx (Diagnosztikai oktatási segédlet)

https://kancellaria.pte.hu/sites/kancellaria.pte.hu/files/files/IIG/Medikai_segedlet/fekvole.docx (Fekvőbeteg oktatási segédlet)

https://kancellaria.pte.hu/sites/kancellaria.pte.hu/files/files/IIG/Medikai_segedlet/jarole.docx (Járóbeteg oktatási segédlet)

https://kancellaria.pte.hu/sites/kancellaria.pte.hu/files/files/IIG/Medikai_segedlet/Apolas_felhasznaloi_Segedlet_kivonat.doc (Ápolás oktatási segédlet)

A tananyag elsajátítása után a http://kerdoiv.pte.hu/evasys/online.php?p=GAU5D linken tudja a hozzáféréshez szükséges vizsgát kitölteni.

Ha Ön ápolói munkakörben dolgozik, akkor a http://kerdoiv.pte.hu/evasys/online.php?p=T9F6E linken megtalálható vizsgát is ki kell töltenie.

A vizsga kitöltése után, kérem az mssupport@listserv.pte.hu e-mail címre küldje meg nevét és EHA-, vagy NEPTUN- kódját, hogy ellenőrizhessük annak eredményét! A tananyag elsajátítása és a vizsgázás során felmerülő problémákat is itt jelezheti.

 

Tisztelettel:

KA IIG Egészségügyi Alkalmazások Csoport

Pécsi Tudományegyetem

H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500
 info@pte.hu